Over Kidstown

Al meer dan 40 jaar is Kidstown een begrip in Horssen. Want dan zijn alle basisschoolkinderen welkom om er een fantastische laatste week van de vakantie van te maken.

Het wordt een week vol leuke dingen! We timmeren, zagen en bouwen aan de mooiste hutten. Natuurlijk mogen leuke spellen en activiteiten niet ontbreken. We zoeken elk jaar naar de mooiste stormbaan en waterspellen. En natuurlijk hebben we een feestavond, waar alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's, oma's en andere ge├»nteresseerden van harte welkom zijn om alle hutten te bewonderen. 

Wil je meer weten over het Programma Kidstown 2024?

Een groep enthousiaste vrijwilligers

Kidstown is een stichting en wordt jaarlijks georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Al zo'n 6 maanden voor de jeugdvakantieweek beginnen we aan de voorbereidingen: van het regelen van vergunningen tot het reserveren van activiteiten en spellen. Van het uitzetten van de collecte tot het werven van sponsoren. Met veel tijd, energie en plezier proberen we er ieder jaar weer een fantastische week van te maken. 

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. We zijn heel erg blij met de steun van:

  • Alle vrijwilligers die ons ieder jaar helpen. Dit zijn meestal jongeren tussen de 14 en 18 jaar die het superleuk vinden om ons die week te helpen met het begeleiden van groepjes en activiteiten. De meesten hebben zelf vroeger ook meegedaan aan Kidstown en weten hoe leuk die weken zijn. Wil je ook helpen als vrijwilliger? Stuur ons dan even een mailtje.
  • Alle hulpouders. Als je een deelnemend kind hebt, verwachten we je een dag als begeleiding. We proberen de voorkeursdag te respecteren en proberen je natuurlijk ook bij het groepje van je eigen kind in te delen. Lukt niet altijd, dat moeten we eerlijk toegeven. Wil je meer dagen helpen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!
  • Onze sponsoren. Onze helden! Zonder onze sponsoren zou het ons niet lukken ieder jaar een week te organiseren waar de eigen bijdrage voor kinderen en ouders zo laag mogelijk is. Onze sponsoren hebben allemaal binding met het dorp Horssen, met kinderen die meedoen of vinden het belangrijk dat zo'n jeugdvakantieweek blijft bestaan. Wil je ook je steuntje bijdragen?